Pštrosí maso s česnekem a mangoldem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 363 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 18 g
- Sodík 459 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 81.3 mg
- Draslík 661.4 mg
- Vláknina 3509.5 mg
- Vitamín A 3509.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.4 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso z pštrosí kýty vypereme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Mangold omyjeme a pokrájíme na kousky. Oloupanou dužinu z manga nakrájíme na plátky.
-
2
Na rozpáleném oleji ve woku osmažíme jako první kousky mangoldu a vyndáme je ven z pánve.
-
3
Jako další osmažíme na oleji pštrosí maso, které jsme okořenili česnekovou chilli omáčkou. Přidáme ústřicovou a rybí omáčku, promícháme a ještě chvíli smažíme.
-
4
Jako poslední přidáme do směsi nakrájené mango a oříšky kešu. Vše osmahneme. Do pánve opět vložíme mangold. Vše zlehka promícháme a prohřejeme.