Sledě na estragonu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 347 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 21 g
- Sodík 283 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 286 mg
- Draslík 216.3 mg
- Vláknina 4364.5 mg
- Vitamín A 4364.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nastrouháme kůru z poloviny pomeranče. Oloupeme celý pomeranč a dužinu nasekáme.
-
2
V misce smícháme pomerančovou šťávu, dužinu, kůru, pokrájené jarní cibulky, estragon a strouhanku. Osolíme a opepříme. Náplň rozdělíme na 4 díly a vyplníme břišní dutiny ryb.
-
3
Každou rybu dáme na fólii, kterou jsme potřeli omastkem. Ryby zabalíme a opékáme 30 minut.
-
4
Poté ryby rozbalíme a okamžitě podáváme.