Pivní pěna z romaduru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 200 g Sýr Romadur 40%
  • 100 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 311 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 49 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 5.2 mg
  • Vláknina 108.1 mg
  • Vitamín A 108.1 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 30.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse umixujeme změklé máslo se sýrem a pivem do pěny. Ochutíme solí a pepřem a na závěr vmícháme jemně posekanou pažitku.

Komentáře k receptu