Křupavé nové brambory
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 12 g
- Sodík 639 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1047.6 mg
- Vláknina 15110.8 mg
- Vitamín A 15110.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory dáme vařit na 12 minut. Sceďíme, přepůlíme, přidáme kapary, olivy, bylinky, olej, sůl a pepř.
-
2
Promícháme a některé brambory trochu rozmáčkneme.
-
3
Na plech s pečícím papírem dáme brambory, 1 lžíci oleje smícháme s octem a zakapeme brambory.
-
4
Pečeme v předehřáté troubě na 220°C asi 40 minut.