Česnečka s chlebem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Chléb konzumní
  • 100 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 50 g Sádlo škvařené
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 0.6 l Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 412 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 686 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 142.3 mg
  • Draslík 661.8 mg
  • Vláknina 249.8 mg
  • Vitamín A 249.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vývar vlijeme do hrnce, přivedeme do varu, přidáme prolisovaný česnek, rozkvedlané vejce, osolíme, opepříme a chvilku povaříme.

  • 2

    Na pánvi rozehřejeme sádlo a osmahneme na kostky nakrájený chléb.

  • 3

    Těsně před podáváním do každého talíře dáme opečený chleba a nastrouhaný sýr.

Komentáře k receptu