Ragú s květákem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Kapusta růžičková
  • 100 g Květák
  • 150 g Sádlo škvařené
  • 500 g Vepřová plec
  • 2 kávová lžička Kari koření
  • 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 l Vývar z hovězích kostí
  • 2 polévková lžíce Pórek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 557 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 162 g
  • Sodík 693 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 91.8 mg
  • Draslík 1037.7 mg
  • Vláknina 7479.2 mg
  • Vitamín A 7479.2 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi rozehřejeme sádlo, na kterém osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostky nakrájené maso, posypeme sladkou paprikou, zamícháme, zalijeme vývarem, přiklopíme poklicí a dusíme přibližně 20 minut.

  • 2

    Do vařící se směsi dáme na kolečka nakrájenou mrkev, papriku, rozebraný květák, kapustu, na kolečka česnek, kari koření, pórek nakrájený na kolečka, osolíme, opepříme a chvilku dovaříme.

Komentáře k receptu