Špízy z vepřového masa marinovaného v pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 863 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 67 g
- Sodík 932 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 185 mg
- Draslík 937.1 mg
- Vláknina 2616.3 mg
- Vitamín A 2616.3 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slaninu a cibuli nakrájíme na plátky, maso na stejně velké kostky, vložíme do marinády a pod fólií necháme v chladničce alespoň dvě hodiny marinovat.
-
2
Marinádu připravíme smícháním pepře, soli, oleje a piva.
-
3
Uleželé maso napichujeme na jehly střídavě s cibulí a slaninou. Poté grilujeme.