Grilovaná kolena v pivní marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 923 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 74 g
- Sodík 129 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 41.1 mg
- Vláknina 510 mg
- Vitamín A 510 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve vodě vaříme kolena zhruba 3 hodiny doměkka.
-
2
Česnek utřeme se solí, feferonky zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, zázvor jemně nastrouháme. Všechny suroviny v míse promícháme s pivem, do marinády naložíme uvařená kolena přes noc a poté grilujeme.
-
3
Maso během grilování potíráme marinádou.