Marináda na grilování masa se světlým pivem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 2 kávová lžička Zázvor mletý
  • 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 5 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • 2 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 80 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 79 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 68.9 mg
  • Vláknina 1358.4 mg
  • Vitamín A 1358.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek utřeme se solí a v míse smícháme s paprikou, kari kořením, pepřem, zázvorem, hořčicí, olejem, citronovou šťávou a pivem.

Komentáře k receptu