Zajíc s česnekem dušený na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 717 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 32 g
- Sodík 505 mg
- Bílkoviny 94 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 351.1 mg
- Draslík 1646.5 mg
- Vláknina 326 mg
- Vitamín A 326 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného zajíce naporcujeme, osolíme, prošpikujeme slaninou nakrájenou na klínky a potřeme česnekem, který jsme utřeli se solí.
-
2
Porce zajíce osmažíme na rozpáleném oleji ze všech stran, poté podlijeme pivem, přidáme nové koření a dusíme pod poklicí, až je maso měkké. Před podáváním přimícháme jemně posekanou petrželovou nať.