Srnčí hřbet dušený na černém pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 670 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 28 g
- Sodík 359 mg
- Bílkoviny 64 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 156.2 mg
- Draslík 885.4 mg
- Vláknina 177.6 mg
- Vitamín A 177.6 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 45.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Srnčí hřbet vykostíme, odblaníme, nakrájíme na kostky a promícháme s drceným jalovcem, solí a pepřem. Slaninu nakrájíme na nudličky.
-
2
Maso osmažíme na másle, přidáme bobkový list, slaninu, promícháme, podlijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Na závěr ochutíme citronovou šťávou, cukrem a chvilku povaříme.