Dip z hořčice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 426 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 37 g
- Sodík 900 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 555 mg
- Draslík 387.8 mg
- Vláknina 1880.8 mg
- Vitamín A 1880.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.9 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve uvaříme vejce natvrdo, necháme vychladnout a společně s cibulí a okurkami nakrájíme na co nejjemnější kousky.
-
2
Poté zamícháme se zbytkem surovin.
-
3
Dip můžeme ihned servírovat.