Dip z hořčice

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 70 g Okurky nakládané
  • 250 g Zakysaná smetana
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 426 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 900 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 555 mg
  • Draslík 387.8 mg
  • Vláknina 1880.8 mg
  • Vitamín A 1880.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.9 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve uvaříme vejce natvrdo, necháme vychladnout a společně s cibulí a okurkami nakrájíme na co nejjemnější kousky.

  • 2

    Poté zamícháme se zbytkem surovin.

  • 3

    Dip můžeme ihned servírovat.

Komentáře k receptu