Smažený losos marinovaný v pivu
Suroviny
- 800 g Losos - filety
- 300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0.5 kávová lžička Sůl
- 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
- 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
- 0.4 polévková lžíce Máslo čerstvé
- 0.2 polévková lžíce Olej rostlinný
- 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 294 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 9 g
- Sodík 231 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 106.4 mg
- Draslík 652.7 mg
- Vláknina 220.1 mg
- Vitamín A 220.1 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Lososa naporcujeme, v míse zalijeme pivem a pod fólií necháme v chladničce tři hodiny marinovat. S moukou smícháme pepř, papriku, sůl a obalíme ve směsi porce lososa. Na másle s olejem lososa usmažíme dorůžova.