Treska se zeleninou na pivu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Treska aljašská
  • 80 g Celer bulvový
  • 80 g Mrkev kořen
  • 80 g Petržel kořen
  • 250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 265 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 53 g
  • Sodík 267 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 80 mg
  • Draslík 1007.3 mg
  • Vláknina 4027 mg
  • Vitamín A 4027 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.6 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tresku osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno.

  • 2

    Na oleji s máslem zpěníme cibuli, přidáme zeleninu a promícháme. Přidáme tresku a osmažíme. Poté přilijeme pivo a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

Komentáře k receptu