Treska se zeleninou na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 53 g
- Sodík 267 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 80 mg
- Draslík 1007.3 mg
- Vláknina 4027 mg
- Vitamín A 4027 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.6 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tresku osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno.
-
2
Na oleji s máslem zpěníme cibuli, přidáme zeleninu a promícháme. Přidáme tresku a osmažíme. Poté přilijeme pivo a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.