Uzené maso dušené na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 469 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 33 g
- Sodík 1765 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 120 mg
- Draslík 51.2 mg
- Vláknina 890.1 mg
- Vitamín A 890.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a zpěníme na sádle, zaprášíme chilli kořením. Přidáme maso vcelku, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. V rendlíku maso obracíme a podle potřeby podlijeme horkou vodou.
-
2
Měkké maso vyjmeme na talíř, šťávu zredukujeme. Mírně zchladlé maso naporcujeme a podáváme s vydušenou šťávou.