Jahelník sladký
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 474 kcal
- Sacharidy 70 g
- Tuky 14 g
- Sodík 197 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 52 g
- Cholesterol 43.5 mg
- Draslík 102.2 mg
- Vláknina 9562 mg
- Vitamín A 9562 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jáhly přebereme, opereme na cedníku a dvakrát je spaříme. Necháme okapat.
-
2
Potom jáhly dáme do studeného osoleného mléka a vaříme přes půl hodiny. Jen lehce mícháme.
-
3
Pokrm podáváme s máslem a sypeme skořicí.