Vepřové plecko na česneku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 58 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 700 g Vepřová plec
  • 300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 200 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 4 ks Cibule
  • 10 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 781 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 54 g
  • Sodík 296 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 165.7 mg
  • Draslík 941.6 mg
  • Vláknina 5277.5 mg
  • Vitamín A 5277.5 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.7 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí.

  • 2

    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vmícháme česnek, pepř, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme doměkka. Občas maso promícháme.

Komentáře k receptu