Vepřová kýta na černém pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 866 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 59 g
- Sodík 530 mg
- Bílkoviny 57 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 203.3 mg
- Draslík 1116.9 mg
- Vláknina 2635.7 mg
- Vitamín A 2635.7 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Česnek utřeme se solí, maso nakrájíme na kostky, klobásu a cibuli na tenčí kolečka.
-
2
Na oleji osmažíme maso, osolíme, opepříme, přidáme kečup, česnek, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme.
-
3
Když je maso téměř měkké, přidáme klobásu, cibuli, promícháme, necháme prohřát a podáváme.