Chlebová polévka s klobásou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 38 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Klobása ostravská
  • 4 krajíc Chléb celozrnný žitný
  • 500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 500 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 2 špetka Muškátový květ
  • 1 špetka Kmín mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 151 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 105 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 13.2 mg
  • Vláknina 1361.1 mg
  • Vitamín A 1361.1 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 37.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zhruba půl hodiny na mírném plameni v pivu vaříme chleba, který jsme nakrájeli na kostičky. Poté chleba rozmixujeme, polévku osolíme a dochutíme kořením. Před podáváním vložíme do polévky na kolečka nakrájenou klobásu osmaženou nasucho na pánvi.

Komentáře k receptu