Anýzové suchary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 448 kcal
- Sacharidy 75 g
- Tuky 11 g
- Sodík 114 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 251.3 mg
- Draslík 84.9 mg
- Vláknina 2659.7 mg
- Vitamín A 2659.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce s cukrem mícháme asi 30 minut do pěny. Přisypeme hrubou mouku, přidáme podle chuti anýz a vše promícháme.
-
2
Chlebíčkovou formu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Vlijeme do ní těsto, vložíme do mírně vyhřáté trouby a pomalu pečeme.
-
3
Upečený suchar vyklopíme z formy a nakrájíme na plátky.