Pomazánka z pečené krkovice
Suroviny
- 500 g Vepřová krkovička pečená
- 200 g Salám Vysočina
- 200 g Anglická slanina
- 200 g Klobása - Čabajka
- 100 g Sýr smetanový tavený 45%
- 1 kávová lžička Sůl
- 1 kávová lžička Pepř černý mletý
- 3 ks Cibule
- 2 ks Feferony
- 3 stroužek Česnek
- 2 polévková lžíce Hořčice
- 1 polévková lžíce Křen
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 155 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 9 g
- Sodík 53 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 12.7 mg
- Draslík 21.4 mg
- Vláknina 258.1 mg
- Vitamín A 258.1 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve strojku na maso pomeleme uzenou krkovičku, salám, klobásu, slaninu, česnek, cibuli a feferonky. Dáme do misky, promícháme a přidáme křen, sýr, hořčici, sůl, pepř a opět dobře zamícháme.
-
2
Dáme do skleničky, zavřeme a uskladníme v ledničce.