Šťavnatá peperonata

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 1 ks Cibule
  • 6 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Bazalka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 102 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 204 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 455.3 mg
  • Vláknina 3073.8 mg
  • Vitamín A 3073.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 112.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji osmahneme cibuli, přidáme červené a žluté papriky nakrájené na nudličky, rajčata, sůl a pepř. Vaříme na mírném plameni asi 80 minut.

  • 2

    Můžeme podlít vodou.

  • 3

    Nakonec do pokrmu vmícháme čerstvou bazalku a petrželku.

Komentáře k receptu