Pečené filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Citrony
  • 0.5 ks Zázvor celý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Nové koření mleté
  • 0.5 kg Filé z aljašské tresky
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 146 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 52.7 mg
  • Draslík 45.9 mg
  • Vláknina 2500.6 mg
  • Vitamín A 2500.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Necháme rozmrazit filé, poté je omyjeme a osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.

  • 2

    Nastrouháme zázvor a rozetřeme na filé, které posypeme mletým novým kořením.

  • 3

    Filé osmahneme na rozpáleném oleji.

  • 4

    Podáváme teplé.

Komentáře k receptu