Jehněčí s oregánem a halloumi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Jehněčí maso
  • 100 g Sýr Halloumi
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Oregano sušené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 253 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 58 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 50 mg
  • Draslík 42.6 mg
  • Vláknina 464.8 mg
  • Vitamín A 464.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 594 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme olej a oregáno, maso nakrájíme na kostky a necháme ve směsi minimálně 20 minut marinovat.

  • 2

    Osolíme, opepříme a střídavě napichujeme na špíz z halloumi na kostky a červenou paprikou.

  • 3

    Grilujeme a potíráme marinádou.

Komentáře k receptu