Zázvorový dresink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1353 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 148 g
- Sodík 251 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 370.2 mg
- Draslík 118.9 mg
- Vláknina 1328.6 mg
- Vitamín A 1328.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.3 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zázvorový kořen nasekáme najemno a rozmixujeme se žloutkem a solí. Postupně zvolna přiléváme oba druhy oleje.
-
2
Nakonec přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a ještě promixujeme. Ochutíme pepřem.
-
3
Dresink je vhodný k drůbežím salátům nebo salátům z plodů moře.