Ryba v citronové marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 590 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 32 g
- Sodík 161 mg
- Bílkoviny 67 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 120 mg
- Draslík 899.9 mg
- Vláknina 8909.8 mg
- Vitamín A 8909.8 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 46.6 mg
- Vitamín E 3.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme na kostky.
-
2
Šťávu z citrónů a limetek vymačkáme a naložíme do ní pokrájené ryby.
-
3
Marinujeme 5 hodin v chladu, občas promícháme.
-
4
Rajčata nakrájíme na plátky, zakapeme olejem, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem a chilli.
-
5
Avokádo oloupeme a pokrájíme na proužky.
-
6
Marinované ryby servírujeme s oblohou z kořeněných rajčat a avokáda.