Krab s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 694 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 89 g
- Sodík 1824 mg
- Bílkoviny 91 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 334 mg
- Draslík 2101.5 mg
- Vláknina 6045.4 mg
- Vitamín A 6045.4 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.7 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kraba omyjeme a dáme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby byl ponořená.
-
2
Přidáme pokrájenou mrkev, cibuli, bylinky a víno. Osolíme a opepříme. Uvedeme k varu a vaříme 10 minut. Poté odstavíme z plamene a necháme vystydnout.
-
3
Obereme maso z vařeného kraba.
-
4
Broskve oloupeme, vypeckujeme a pokrájíme na drobné kousky, které rozmačkáme vidličkou.
-
5
Pyré smícháme s krabím masem, osolíme část směsi ochutíme tabascem, část paprikou a zakysanou smetanou.
-
6
Krabí krunýř vyplníme nejprve jednou, poté druhu směsí a poprášíme paprikou.
-
7
Necháme dobře vychladit a ihned podáváme.