Tagliatelle se smetanovo špenátovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 634 kcal
- Sacharidy 101 g
- Tuky 15 g
- Sodík 639 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 99 g
- Cholesterol 28.5 mg
- Draslík 746.7 mg
- Vláknina 12921 mg
- Vitamín A 12921 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 53.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tagliatelle uvaříme v osolené vodě al dente.
-
2
Mezitím rozpálíme olej a podusíme na něm nasekanou cibuli a rozetřený stroužek česneku. Přidáme špenát a necháme změknout. Poté přilijeme smetanu a vaříme do zhoustnutí.
-
3
Nakonec přidáme nastrouhaný parmazán, dochutíme solí, pepřem a mletým muškátovým oříškem.
-
4
Tagliatelle scedíme a podáváme přelité špenátovou omáčkou.