Vepřová po myslivecku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 754 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 64 g
- Sodík 331 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 181.8 mg
- Draslík 752.8 mg
- Vláknina 1617.8 mg
- Vitamín A 1617.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso dáme do pekáče. Zprudka je opečeme na oleji a podlijeme vodou.
-
2
Paličky česneku neloupeme, rozkrojíme je na půlku, přidáme k masu. Pekáč s masem vložíme do předehřáté trouby. Vepřovou pečínku pečeme zvolna, podléváme.
-
3
Po 40 min. přidáme k masu rozmarýn.
-
4
Česnek poté rozmačkáme, odstraníme slupky a vymačkaným česnekem zahustíme šťávu z masa.