Zapečený hermelín
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 193 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 14 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 36 mg
- Draslík 68.4 mg
- Vláknina 1408.8 mg
- Vitamín A 1408.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájíme feferonku s cibulí.
-
2
Hermelín rozkrojíme napůl a obě půlky posypeme kari kořením. Obložíme trochou cibule a feferonkami a opět hermelín spojíme.
-
3
Hermelín dáme na alobal a posypeme petrželkou, zbytkem cibule a feferonkami.
-
4
Dáme péct do středně vyhřáté trouby.