Zapečený hermelín

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 ks Feferony
  • 1 špetka Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 193 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 36 mg
  • Draslík 68.4 mg
  • Vláknina 1408.8 mg
  • Vitamín A 1408.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme feferonku s cibulí.

  • 2

    Hermelín rozkrojíme napůl a obě půlky posypeme kari kořením. Obložíme trochou cibule a feferonkami a opět hermelín spojíme.

  • 3

    Hermelín dáme na alobal a posypeme petrželkou, zbytkem cibule a feferonkami.

  • 4

    Dáme péct do středně vyhřáté trouby.

Komentáře k receptu