Mrkev po indicku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 600 g Mrkev kořen
  • 1 kávová lžička Zázvor celý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Kari koření
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 158 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 355 g
  • Sodík 58 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 10.8 mg
  • Vláknina 9392 mg
  • Vitamín A 9392 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou mrkev nakrájíme na hranolky.

  • 2

    Čerstvý zázvor oloupeme a nakrájíme na plátky.

  • 3

    Vymažeme plech máslem, dáme na něj hranolky mrkve, posypeme solí, kari, zázvorem a vločkami zbylého másla.

  • 4

    Dáme péct, občas promícháme.

Komentáře k receptu