Vepřové kotlety s ardenskými bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 317 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 15 g
- Sodík 110 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 65.9 mg
- Draslík 854.1 mg
- Vláknina 7539.8 mg
- Vitamín A 7539.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory a cibuli zbavíme slupek, přidáme pokrájenou šunku a vše necháme restovat na rozpáleném másle do úplného propečení.
-
2
Kotlety osolíme, opepříme a necháme smažit 7 minut z každé strany, poté přendáme k restované zelenině.
-
3
Ke šťávě z kotlet přilijeme víno, přidáme jalovec, vše necháme povařit.
-
4
Kotlety servírujeme s oblohou ze zeleniny přelité omáčkou.