Filé grilované v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 158 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 2 g
- Sodík 196 mg
- Bílkoviny 64 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0.8 mg
- Draslík 68.6 mg
- Vláknina 822.5 mg
- Vitamín A 822.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čtyři díly alobalu potřeme olejem, do každého vložíme jednu porci filé.
-
2
Filé osolíme, potřeme česnekem, pokapeme citrónovou šťávou, sojovou omáčkou a posypeme pepřem a petrželkou.
-
3
Nakonec na každé filé klademe plátek rajčete.
-
4
Alobal důkladně zabalíme, mírně propíchneme a filé grilujeme asi 7 minut.