Sumeček se zeleninou
Suroviny
- 300 g Pangasius - filety
- 1 ks Cibule
- 2 ks Rajčata
- 1 ks Paprikové lusky čerstvé
- 1 špetka Sůl
- 1 špetka Petržel - nať
- 1 špetka Vegeta
- 1 špetka Kmín drcený
- 1 špetka Paprika mletá sladká
- 3 stroužek Česnek
- 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
- 1 polévková lžíce Olej stolní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 4 g
- Sodík 124 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 369.2 mg
- Vláknina 4110.6 mg
- Vitamín A 4110.6 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 49.2 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Osmahneme na olej cibuli s mletou paprikou a nakrájenou zeleninou.
-
2
Přidáme kmín, vegetu a dusíme.
-
3
Vložíme pokrájené filety, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody, podusíme a osolíme. Nakonec polévku okořeníme kmínem, česnekem a vsypeme petrželku.