Roštěnky s pomeranči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 541 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 36 g
- Sodík 274 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 103.5 mg
- Draslík 691.8 mg
- Vláknina 6204.5 mg
- Vitamín A 6204.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 59.1 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pomeranče oloupeme a rozebereme na jednotlivé dílky.
-
2
Roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a posypeme mletou paprikou. Maso lehce obalíme v mouce a zprudka osmažíme na rozpáleném másle z obou stran. Maso vyjmeme a na zbylém másle prohřejeme dílky pomerančů.
-
3
Maso rozdělíme na talíře, obložíme pomeranči, posypeme posekanou petrželkou a kolečky cibule.