Vepřové maso s rozinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 419 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 26 g
- Sodík 284 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 100.5 mg
- Draslík 669.4 mg
- Vláknina 3573 mg
- Vitamín A 3573 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky.
-
2
V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a krátce orestujeme. Osolíme, okořeníme kari a přidáme omyté rozinky. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
-
3
Chvíli před koncem dušení vmícháme oloupané, nastrouhané jablko.
-
4
Vhodnou přílohou je rýže.