Salát s řízky, bramborami a zelenými fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Brambory vařené ve slupce
  • 150 g Majolka
  • 250 g Rajčata
  • 300 g Fazolové lusky zelené
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 2 kávová lžička Voda pitná
  • 2 kávová lžička Citronová šťáva
  • 2 hrst Bazalka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 plátek Vepřová kýta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 405 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 316 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 75.7 mg
  • Draslík 721 mg
  • Vláknina 12311.2 mg
  • Vitamín A 12311.2 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory vařené ve slupce překrojíme, přidáme vařené zelené fazolky, pokrájené smažené řízky, rajčata cherry a bazalkové lístky.

  • 2

    Majonézu smícháme s citrónovou šťávou, hrubozrnnou hořčicí, vodou, solí a pepřem.

  • 3

    Přelijeme salát nebo zálivku podáváme zvlášť.

Komentáře k receptu