Vepřová plec na směsi koření

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 95 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Cukr krupice
  • 600 g Vepřová plec
  • 200 g Rýže loupaná
  • 200 ml Omáčka sójová
  • 1 kávová lžička Anýz mletý
  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • 1 kávová lžička Hřebíček
  • 1 kávová lžička Fenykl obecný
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 630 kcal
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 167 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 50 g
  • Cholesterol 106.5 mg
  • Draslík 515.9 mg
  • Vláknina 4913.3 mg
  • Vitamín A 4913.3 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso zbavíme kůže, šlach, blan a pokrájíme na nudličky.

  • 2

    Z koření, cukru, soli a sojové omáčky připravíme marinádu, v které necháme maso půl hodiny namočené.

  • 3

    Naložené maso podusíme doměkka na rozpálené pánvi.

  • 4

    Rýži uvaříme dle návodu.

Komentáře k receptu