Vepřová plec na směsi koření
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 630 kcal
- Sacharidy 53 g
- Tuky 31 g
- Sodík 167 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 50 g
- Cholesterol 106.5 mg
- Draslík 515.9 mg
- Vláknina 4913.3 mg
- Vitamín A 4913.3 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso zbavíme kůže, šlach, blan a pokrájíme na nudličky.
-
2
Z koření, cukru, soli a sojové omáčky připravíme marinádu, v které necháme maso půl hodiny namočené.
-
3
Naložené maso podusíme doměkka na rozpálené pánvi.
-
4
Rýži uvaříme dle návodu.