Vepřové na pivu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 740 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 kávová lžička Koření grilovací
  • 3 stroužek Česnek
  • 4 plátek Vepřová krkovička
  • 1 l Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 107 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 213 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0.9 mg
  • Draslík 22.3 mg
  • Vláknina 316 mg
  • Vitamín A 316 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 50.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme nasekaný česnek, pepř, sůl, grilovací koření, citrónovou šťávu, cukr a pivo.

  • 2

    Vepřové maso naložíme na 12 hodin do připravené marinády.

  • 3

    Naložené maso grilujeme 10 minut a nezapomínáme otáčet.

Komentáře k receptu