Candát v bylinkovém těstíčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 337 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 12 g
- Sodík 526 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 65.9 mg
- Vláknina 3117.5 mg
- Vitamín A 3117.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu rozdělíme na porce, pokapeme citronem, osolíme, potřeme čerstvě rozmačkaným česnekem a necháme cca 30 minut odležet.
-
2
Umícháme si hustší těstíčko z vajec, piva, provensálského koření a mouky. Jednotlivé porce ryby v těstíčku obalíme a osmažíme ve vyšší vrstvě oleje. Osmažené ryby zbavíme nadbytečného oleje - položíme na savý ubrousek či kuchyňskou roli.