Rybářská omáčka s krabím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 39 g
- Sodík 126 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 33.4 mg
- Draslík 140.7 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krabí maso vyjmeme z konzervy, rozdrtíme v hmoždíři a vložíme do mísy.
-
2
Za stálého šlehání postupně vmícháme hořčici, ocet a olej.
-
3
Omáčku podáváme k teplým i studeným rybám a k mořským plodům.