Burteto
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 582 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 28 g
- Sodík 637 mg
- Bílkoviny 73 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 146.3 mg
- Draslík 1110.8 mg
- Vláknina 4794.5 mg
- Vitamín A 4794.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.4 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Před přípravou ryby si připravíme kořeněný nálev:
-
2
1 dl olivového oleje smícháme s 3 dl vody, přidáme sůl, pepř, sladkou a pálivou papriku, vše promícháme a dáme do kastrolu.
-
3
Mořskou rybu očistíme, vykucháme a omyjeme.
-
4
Na míse naporcovanou rybu pokapeme citronovou šťávou a necháme pár minut odpočinout.
-
5
Očištěnou cibuli nakrájíme na plátky a krátce povaříme v kořeněném nálevu, pak do nálevu přidáme naporcovanou rybu a vaříme přibližně 20 minut.
-
6