Marinované broskve
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 82 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 2 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 9.4 mg
- Draslík 251.7 mg
- Vláknina 5803.8 mg
- Vitamín A 5803.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté broskve rozpůlíme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na čtvrtky.
-
2
Smícháme šťávu z citronu a pomeranče a přidáme na kostičky nakrájenou kůru z obou plodů. Okořeníme nadrceným pepřem a zálivkou přelijeme broskve. Necháme asi 30 minut odležet.
-
3
Broskve zabalíme do rozpůlených plátků šunky a znovu opepříme.