Tuňákové koláčky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Bramborová kaše
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 200 g Tuňák v oleji
  • 500 ml Olej stolní
  • 4 kávová lžička Pažitka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 šálek Strouhanka
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1516 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 147 g
  • Sodík 578 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 110.8 mg
  • Draslík 493.7 mg
  • Vláknina 4798.8 mg
  • Vitamín A 4798.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.7 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z ryby odstraníme kosti a kůži a maso natrháme na menší kousky, spolu s máslem a nasekanou pažitkou je přimícháme do hotové instantní kaše, ochutíme směs citronovou šťávou a okořeníme. Vytvoříme koláčky, obalíme je ve vejci a strouhance a usmažíme dozlatova.

Komentáře k receptu