Chilli ančovičky s arašídy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 290 ml Olej rostlinný
  • 2 kávová lžička Cukr krupice
  • 2 ks Rajčata
  • 3 ks Chilli paprička
  • 2 ks Ančovičky konzervované
  • 2 stroužek Česnek
  • 5 šálek Arašídy
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1658 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 152 g
  • Sodík 590 mg
  • Bílkoviny 59 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 12.8 mg
  • Draslík 167.6 mg
  • Vláknina 36276.7 mg
  • Vitamín A 36276.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.1 mg
  • Vitamín E 22.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve si připravíme chilli pastu. Roztlučeme chilli papričky a česnek a s rajčaty utřeme dohladka. Ve wok pánvi zahřejeme olej a smažíme arašídy dozlatova. Poté necháme okapat. Do oleje vložíme ančovičky na 3-5 minut. Opět necháme okapat. Na další pánev s olejem přidáme chilli pastu a cukr. Za 2 minuty přisypeme arašídy a ančovičky. Promícháme a podáváme s rýží.

Komentáře k receptu