Ovocné jáhly
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 779 kcal
- Sacharidy 153 g
- Tuky 12 g
- Sodík 172 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 153 g
- Cholesterol 14.8 mg
- Draslík 727.3 mg
- Vláknina 33221 mg
- Vitamín A 33221 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.4 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jáhly spaříme horkou vodou a uvaříme se solí a lžící oleje, necháme je vychladnout.
-
2
Nakrájená jablka na kousky podusíme s trochou vody a cukru a necháme vychladnout.
-
3
Smícháme jáhly, jablka, jogurt s trochou skořice a osladíme medem.
-
4
Dáme vychladit.