Vepřové ražniči v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 795 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 73 g
- Sodík 252 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 107.5 mg
- Draslík 735.5 mg
- Vláknina 8544.3 mg
- Vitamín A 8544.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 59.2 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté, na kostky nakrájené maso střídavě napichujeme na jehly s kousky sýru, plátky omytých rajčat a částí na kolečka nakrájené cibule. Okořeníme kmínem, mletou paprikou, pepřem a solí.
-
2
V míse promícháme kysané zelí se zbylou, nadrobno nakrájenou cibulí a směsí obalíme připravené špízy. Zabalíme je do alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.
-
3
Ražniči podáváme s vařenými bramborami.