Paprikový vepřový bok
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 889 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 81 g
- Sodík 270 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 108 mg
- Draslík 821.1 mg
- Vláknina 22104 mg
- Vitamín A 22104 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.9 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytý vepřový bok vložíme do hrnce s vařící osolenou vodu, s oloupanou cibulí a s pepřem a uvaříme doměkka. Maso necháme ve vývaru částečně prochladnout.
-
2
Potom bůček vykostíme a ještě teplý nakrájíme na plátky. Potřeme je prolisovaným česnekem a obalíme v mleté paprice.