Játrové hranolky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 6 g
- Sodík 305 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 377.2 mg
- Draslík 428 mg
- Vláknina 2153.5 mg
- Vitamín A 2153.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěná a omytá játra nakrájíme na hranolky.
-
2
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme játra, opepříme, okořeníme paprikou a za stálého míchání je rychle opečeme.
-
3
Nakonec pokrm osolíme.