Kapr na zázvoru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 17 g
- Sodík 256 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 94.5 mg
- Draslík 446.5 mg
- Vláknina 543 mg
- Vitamín A 543 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté porce kapra potřeme prolisovaným česnekem, poprášíme zázvorem, osolíme a obalíme v mouce.
-
2
Připravené porce opékáme po obou stranách na pánvi na oleji.
-
3
Na talířích přelijeme opečené maso rozehřátým máslem.